loading...
تفریحی سرگرمی
مجتبی بازدید : 102 پنجشنبه 02 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

 

کباب ماهی,درت کردن کباب,ماهی کبابی

روش پخت و طعم دار کردن ماهی کبابی

پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم.اگر میخواهید وقتی به پیک نیک میروید کباب درست کنید این کباب را از دست ندهید.میتوانید به راحتی این غذا را تهیه کنید و در روزهای گردش لذت ببرید.

مواد لازم برای ماهی کبابی : برای ۲ نفر

فیله ماهی ۴۰۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
 ماست  ۴ قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نعناع و ریحان خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
سماق ۱ قاشق چایخوری
پیازچه ریز شده ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیخ چوبی ۴ عدد

طرز تهیه ماهی کبابی :

ابتدا فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید. ظرف را حدود ۲ تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از اینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیله‌ها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.

داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.

یک روش دیگر :

برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

 

مجتبی بازدید : 70 پنجشنبه 12 آذر 1394 نظرات (0)

 

سرطان گرفتن,جلوگیری از سرطان,علتهای سرطان

چربی و الکل یکی از عوامل اصلی سرطان

مواد غذایی، حاوی مواد سرطان زا (کارسینوژن) و نیز مواد پیشگیری کننده از سرطان هستند. در این مبحث به این عوامل ایجاد کننده ی سرطان اشاره می کنیم.

١. چربی
در بررسی هایی که انجام شده ارتباطی بین سرطان و میزان چربی رژیم غذایی مشاهده می شود. نقش چربی در رژیم غذایی و ایجاد سرطان پستان، کولون، ریه و پروستات مشاهده شده است؛ اما چون چربی به تنهایی در برنامه غذایی استفاده نمی شود، مکانیسم اثر آن نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. ولی کاهش مصرف چربی از عود سرطان پروستات جلوگیری می کند. به همین علت توصیه می شود در رژیم غذایی خود از خوردن مواد غذایی پرچرب خودداری کنید.
٢. الکل
بررسی های اپیدمیولوژیک نشان داده است که الکل در ایجاد سرطان به خصوص سرطان های دهان، حلق، حنجره و مری مؤثر است. الکل روی بافت هایی که در هنگام مصرف در تماس با آن هستند اثر بیشتری می گذارد. استالدئید ماده ی حاصله از متابولیت الکل در بدن است که به عنوان کارسینوژن شناخته شده است. مصرف الکل به خصوص آب جو با افرایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال همراه است.
روش تهیه غذا نیز اهمیت خاصی دارد زیرا در صورت پخت نامناسب باعث وارد شدن مواد سرطان زا به خصوص هیدروکربن های آروماتیک (مانند بنزوپیرن) و آمین های آروماتیک به غذا می شوند. این عوامل در سرخ کردن غذا و یا دودوی کردن گوشت به وجود می آیند.
 ٣. پروتئین
پروتئین نیز مانند چربی مکانیسم دقیق آن مشخص نیست ولی در رژیم های پرپروتئین که حاوی گوشت زیاد و چربی و میزان کم فیبر است احتمال خطر ابتلا به سرطان کولون و سرطان پیشرفته پروستات بیشتر است. معمولاً در رژیم هایی که میزان پروتئین کمتر از نیاز استاندارد است، رشد تومور دچار وقفه می شود. پس در مصرف پروتئین حد اعتدال آن مهم است (به طور میانگین در روز نیاز به پروتئین ۱۸ درصد انرژی دریافتی است).
٤. شیرین کننده های مصنوعی
دانشمندان در سال ۱۹۹۰ پی بردند که شیرین کننده های مصنوعی باعث افزایش تومور مثانه می شود. مصرف روزانه ۲۵۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باعث این مهم می شود. از این شیرین کننده ها می توان به ساخارین و سیکلامات اشاره کرد. در مورد آسپارتام هنوز نتیجه ای در ارتباط با سرطان مشاهده نشده است.
٥. نیتریت ها، نیتروزآمین ها
نیتروزآمین ها کارسینوژن های بسیار قدرتمندی هستند. نیترات ها می توانند به نیتریت تبدیل شوند و نیتریت ها در بدن با مواد دیگر ترکیب و نیتروزآمین ها را تولید کنند که این فرآیند در بزاق، کولون و مثانه انجام می شود.
نیترات ها در مواد غذایی مختلف وجود دارند ولی منبع اصلی آن آب آشامیدنی و سبزیجات است. از نیترات سدیم و پتاسیم در تهیه برخی مواد غذایی استفاده می شود از جمله ایجاد رنگ صورتی در سوسیس و کالباس. پس باید میزان مصرف این مواد را به حداقل رساند. نیتروزآمین ها در توتون و دود آن نیز وجود دارند.
٦. هورمون ها، داروها
افزایش برخی هورمون های بدن در ایجاد سرطان و برخی داروها در پیشگیری از سرطان ها نقش دارند. برای مثال:
* آندروژن ها در ایجاد سرطان پروستات نقش دارند.
* پرولاکتین یکی از عوامل تسریع کننده بروز سرطان پستان است.
* داروی تاموکسیفن و آنتی آستروژن، از سرطان پستان و کولون پیشگیری می کند.
* فولات و رتینول از سرطان کارسینومای کولورکتال پیشگیری می کند.
* شواهدی نیز مبنی بر اثر آسپرین و ضدالتهاب های غیر استروئیدی (NSAIDS) در پیشگیری از بعضی سرطان ها وجود دارد.
٧. روش طبخ غذا
روش تهیه غذا نیز اهمیت خاصی دارد زیرا در صورت پخت نامناسب باعث وارد شدن مواد سرطان زا به خصوص هیدروکربن های آروماتیک (مانند بنزوپیرن) و آمین های آروماتیک به غذا می شوند. این عوامل در سرخ کردن غذا و یا دودی کردن گوشت به وجود می آیند که ممکن است باعث ایجاد سرطان معده و مری شوند.
دانشمندان در سال ۱۹۹۰ پی بردند که شیرین کننده های مصنوعی باعث افزایش تومور مثانه می شود. مصرف روزانه ۲۵۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باعث این مهم می شود. از این شیرین کننده ها می توان به ساخارین و سیکلامات اشاره کرد.
٨. آکریلامید
آکریلامید در غذاهای نشاسته ای که با حرارت زیاد (بالاتر از ۱۲۰ درجه سانتی گراد) سرخ شوند، ایجاد می شود. در بررسی ها بیشترین میزان آن در چیپس، سیب زمینی سرخ شده، بیسکویت، اسنک، کراکر و نان تست یافت شد. چون آکریلامید در تمام بدن به طور یکنواخت پخش می شود نمی توان آن را در ایجاد نوع خاصی از سرطان دخیل دانست. در غذاهایی که به سرعت آماده می شوند (fast food) آکریلامید ۳۰۰ برابر میزان مجازی است که توسط آژانس حفظ محیط زیست امریکا برای آب آشامیدنی تعیین کرده است. برای همین بهتر است مواد نشاسته ای در حرارت بالا سرخ نشوند.
٩. حشره کش ها و علف کش ها
این مواد حاوی آرسنیک هستند. آرسنیک می تواند بعد از مدت طولانی (حداقل ۱۳ سال) باعث بروز سرطان پوست شود. قبل از مصرف، میوه و سبزی باید به دقت شستشو شوند تا مواد شیمیایی آن از بین برود.
١٠. آهن
در بررسی های تجربی دیده شده آهن اضافی، باعث تسریع تولید تومور می شود. آهن اضافی می تواند احتمال سرطان روده، کولون، ریه، کبد و پستان را بالا ببرد. البته مکانیسم دقیق آن نا شناخته است، شاید به دلیل تولید رادیکال های آزاد در بدن که یکی از عوامل ایجاد سرطان هستند باشد.

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 33
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 129
  • بازدید سال : 1,929
  • بازدید کلی : 9,659